En İyi Gitar Kursu Burada!

2015-06-27 21:44:00

Gitar Kursu İletişim: http://www.erturgutsanatmerkezi.com/izmir-muzik-kursu/gitar-kursu-izmir-karsiyaka.html

Çağlar boyunca vazgeçilemeyen müzik aletlerinden biri de kuşkusuz gitardır. Herkesin hayalini de çoğunlukla gitar çalmak süsler. Sizde bu insanlardan biri iseniz ve artık gitar öğrenmeyi kesin aklınıza koymuş iseniz yapmanız gereken tek şey bize ulaşmak olmalıdır.

Gitar kursunuzda gitar çalmayı nasıl ve ne kadar sürede öğrenirim?

Hangi tarz gitarın ve türün size uygun olduğunu tamamen ücretsiz olarak eğitimcilerimiz sayesinde hemen öğrenebilirsiniz. Size uygun ders saatlerinde dikkatli ve sabırlı bir şekilde çalışmaya devam ederseniz de üç dört ay gibi kısa bir sürede sevdiğiniz müzikleri çalmaya başlarsınız.

Kampanyalar ve uygun ders saatleri

Dönemsel olarak yayınladığımız kampanyalarımız ile maddi olarak da çok rahatlıkla istediğiniz dersleri alabiliyorsunuz. Ayrıca enstrüman seçimi, nota ve solfej derslerinden de ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Kurumumuz haftanın yedi günü sabah 09.00- akşam 23.00 arası hizmet verdiği için size uygun ders saatlerini bulmanız hiç de zor olmayacaktır.

Klasik Gitar, Bas Gitar ve Elektro Gitar arasındaki farklar nelerdir?

Klasik Gitar, tüm gitar türlerinin başlangıcı olarak kabul edilir. Altı telli ve pena ile çalınması daha doğru olan klasik gitar solo müzik için uygundur. Klasik gitarda parmak gelişimi ve motor kasların gelişmiş olması çok büyük avantajdır.

 Basgitar ve Elektrogitar prensip olarak aynı görülebilmektedir. Farklı tel adetlerinde mevcut olan basgitarlar olduğu gibi bir de perdeli veya perdesiz olanlarda bulunmaktadır. Elektrogitarda da farklılık gitarın içinde sesi elektrik akımına çeviren manyetik alıcılar olmasıdır. Tremolo kolu ile de bu ses istenilen şekilde ayarlanabilmektedir.

Gitar eğitimlerinin hepsi sıfırdan başlayacak olanlara nota ve diğer teknik dersler ile birlikte verilmelidir.

Gitar Kursu İzmir'de profesyonel eğitimcilerimiz yeteneğinize ve size uygun ders programı belirleyerek çalışmalarına başlamaktadırlar. Böylece boşa geçirilecek hiçbir zamanınız olmayacağından çok kısa bir süre içinde sizdeki değişimi herkes görebilecektir.

Gitar eğitimi için geç mi kaldık?

İsteyen, arzu eden herkes her türlü müzik aletini çalabilir. Dört beş yaşlarında başlamak özellikle telli çalgılı aletlerde ideal olandır. Ama fiziksel her hangi bir engeliniz bulunmuyor ise pek tabiki çalabilirsiniz. İlerlemeniz sizin düzenli olarak çalışmanıza bağlıdır.

Neden Gitar Kursu İzmir'e  gelmeliyim?

Bizim en önemli silahımız öğretmenlerimizdir. Hepsi birbirinden değerli ve donanımlı öğretmenlerimiz ile çalışmanız sizin herhangi bir yerden hemen daha ilk ayda farklı olmanızı sağlayacaktır. Öğrenme garantimiz ve kalitemiz ile bize geldiğiniz ilk ücretsiz denem dersinde siz de bunu hemen fark edeceksiniz.

Gitar Dersi İzmir'e Nasıl Ulaşabilirim?

İzmir’in en eğlenceli, en kaliteli ve uygun gitar kursu için 0507 95 96 333

0
0
0